Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com

Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Mp3

Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu


Listen: 5

Release Date: 08 November 2019




Deskripsi:

Title: Tanpo Tresnamu
Contributing Artist: Denny Caknan
Album: Tanpo Tresnamu – Single
Genre: Lagu Dangdut
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Sak iki wes bedo kowe ro wong liyo
Ngambyarno mimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo purusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyandeng wo liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane 
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki lilo
Yen nyawang sliramu nyandeng wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Ngelalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

Sumber Lagu: Denny Caknan – Tanpo Tresnamu
Keyword: Download Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Mp3, Lirik lagu Tanpo Tresnamu - Denny Caknan, Download mp3 Denny Caknan - Tanpo Tresnamu gratis, Kumpulan lagu Denny Caknan terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home