Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com

Download Lagu Denny Caknan – SAMPEK TUWEK Mp3

Download Lagu Denny Caknan – SAMPEK TUWEK

Denny Caknan – SAMPEK TUWEK


Listen: 90

Release Date: 08 November 2019




Deskripsi:

Title: SAMPEK TUWEK
Contributing Artist: Denny Caknan
Album: SAMPEK TUWEK – Single
Genre: Lagu Indonesia
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Denny Caknan – SAMPEK TUWEK

Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku

Ooo
Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo

Gawe urepku, hoo
Mesem saben bengi

Sumber Lagu: Denny Caknan – SAMPEK TUWEK
Keyword: Download Denny Caknan – SAMPEK TUWEK Mp3, Lirik lagu SAMPEK TUWEK - Denny Caknan, Download mp3 Denny Caknan - SAMPEK TUWEK gratis, Kumpulan lagu Denny Caknan terlengkap, Gudang Lagu Indonesia

Home