Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com

Download Lagu Denny Caknan – Sugeng Dalu Mp3

Download Lagu Denny Caknan – Sugeng Dalu

Denny Caknan – Sugeng Dalu


Listen: 124

Release Date: 08 November 2019




Deskripsi:

Title: Sugeng Dalu
Contributing Artist: Denny Caknan
Album: Sugeng Dalu – Single
Genre: Lagu Indonesia
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Denny Caknan – Sugeng Dalu

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati seng mbok paringi
Ora tak baleni
 

Sumber Lagu: Denny Caknan – Sugeng Dalu
Keyword: Download Denny Caknan – Sugeng Dalu Mp3, Lirik lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan, Download mp3 Denny Caknan - Sugeng Dalu gratis, Kumpulan lagu Denny Caknan terlengkap, Gudang Lagu Indonesia

Home