Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com

Download Lagu Eny Sagita – Tak Ikhlasno Mp3

Download Lagu Eny Sagita – Tak Ikhlasno

Eny Sagita – Tak Ikhlasno


Listen: 48

Release Date: 09 November 2019




Deskripsi:

Title: Tak Ikhlasno
Contributing Artist: Eny Sagita
Album: Tak Ikhlasno – Single
Genre: Lagu Dangdut
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Eny Sagita – Tak Ikhlasno

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
ojo butuh ngawur
rejeki ono sing ngatur

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
mending sregep kerjo
kanggo mikir keluargo

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire
 

Sumber Lagu: Eny Sagita – Tak Ikhlasno
Keyword: Download Eny Sagita – Tak Ikhlasno Mp3, Lirik lagu Tak Ikhlasno - Eny Sagita, Download mp3 Eny Sagita - Tak Ikhlasno gratis, Kumpulan lagu Eny Sagita terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home