Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com


Download Lagu Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version) Mp3

Download Lagu Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version)

Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version)


Listen: 139

Release Date: 01 December 2019

Deskripsi:

Title: Tanpo Suworo (Koplo Version)
Contributing Artist: Syahiba Saufa
Album: Tanpo Suworo – Single
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version)

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

semene baen
arti welas sun nyang riko
hang bengen riko jaluk
sak nangise

semene baen
arti pengorbanan riko
welase milu ilang
nong janjine

ngomongo baen
dung mulo riko wes bosen
makne sing keseron
ulihe ngangen

nong endi baen
ati soyo mesasagen
gudone ati mergo
sing ngereken

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

ngomongo baen
dung mulo riko wes bosen
makne sing keseron
ulihe ngangen

nong endi baen
ati soyo mesasagen
gudone ati mergo
sing ngereken

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh

susahe ambi isun
senenge nyang wong liyo
sing mikir isun keloro

tangise ambi isun
unyike nggo wong liyo
tanpo suworo riko ngadoh
tanpo suworo riko ngadoh

Sumber Lagu: Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version)
Keyword: Download Syahiba Saufa – Tanpo Suworo (Koplo Version) Mp3, Lirik lagu Tanpo Suworo (Koplo Version) - Syahiba Saufa, Download mp3 Syahiba Saufa - Tanpo Suworo (Koplo Version) gratis, Kumpulan lagu Syahiba Saufa terlengkap, Gudang Lagu Dangdut


Home