Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com


Download Lagu Didi Kempot – Kalung Emas Mp3

Download Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Didi Kempot – Kalung Emas


Listen: 61

Release Date: 02 December 2019

Deskripsi:

Title: Kalung Emas
Contributing Artist: Didi Kempot
Album: Kalung Emas – Single
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Didi Kempot – Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Sumber Lagu: Didi Kempot – Kalung Emas
Keyword: Download Didi Kempot – Kalung Emas Mp3, Lirik lagu Kalung Emas - Didi Kempot, Download mp3 Didi Kempot - Kalung Emas gratis, Kumpulan lagu Didi Kempot terlengkap, Gudang Lagu Indonesia


Home