Situs asli Download Lagu hanyalah DownloadLagu1.com


Download Lagu Hendra Kumbara – Dalan Liyane Mp3

Download Lagu Hendra Kumbara – Dalan Liyane

Hendra Kumbara – Dalan Liyane


Listen: 265

Release Date: 02 December 2019

Deskripsi:

Title: Dalan Liyane
Contributing Artist: Hendra Kumbara
Album: Dalan Liyane – Single
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Hendra Kumbara – Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
 
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Sumber Lagu: Hendra Kumbara – Dalan Liyane
Keyword: Download Hendra Kumbara – Dalan Liyane Mp3, Lirik lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara, Download mp3 Hendra Kumbara - Dalan Liyane gratis, Kumpulan lagu Hendra Kumbara terlengkap, Gudang Lagu Dangdut


Home